Oppdatering fra Heidi Rebecca- vårt GULL medlem!

Husker du Heidi Rebecca, som tidligere i høst var den heldige vinner av et GULL-medlemskap i vår Shine Club? Vi har tatt en prat med henne og samtidig gitt henne en skinnende ren bil til jul!

Som så mange andre biler i disse tider trengte Heidi Rebeccas Ford Focus en grundig rengjøring, og vi kontaktet henne for å tilby henne en vask nå slik at bilen kunne være skinnende ren til jul!

Hvordan har det gått siden sist?

Jeg merker at bilen er mye lettere å holde ren etter at den ble polert i Oktober. Skitt fester seg ikke så bra som før, og jeg spyler lett av den i selvvaskehallen der jeg bor. Det er lett å merke at poleringen gir en hinne som beskytter selve lakken bedre.

Så bra! Og nå vil den skinne enda litt mer fram mot jul:-) Når vi først snakker om jul og juleforberedelser, hvordan ser julen ut hjemme hos familien Mollestad?

Jeg er veldig glad i juletradisjoner, og huset vårt er tradisjonelt pyntet med masse nisser og røde gardiner og puter. Julehuset, som jeg kaller det, sier hun og ler. Julen for meg begynner på lille julaften, når familien er samlet for å se på Grevinnen og Hovmesteren. Da vet jeg at det er jul!

Julaften feirer vi hjemme hos oss sammen med svigerfar og min svigerinne. Vi spiser kalkun på julaften, det liker svigerinnen min best! Til dessert er det riskrem som gjelder. På dagen er jeg glad i å se på de gode gamle Disney filmene på TV, og vi pleier alltid å gå på kirkegården og tenne lys og legge ned kranser. Klokka fem er vi benket rundt middagsbordet med Sølvguttene som synger julen inn i bakgrunnen, før vi tar fatt på åpning av gavene til ungenes store glede! For meg er julen og hele Desember en fantastisk tid, hvor fokuset er å kose seg sammen med familie og venner:-)

 

Som medlem i vår kundeklubb hadde det selvsagt ikke gått oss forbi at Heidi hadde bursdag for to dager siden, og i dag fikk hun en av våre tøffe luer som bursdagsgave.

«Oi, tusen takk! Denne var kjempefin, og blir god å ha nå utover vinteren! Sønnen min er også glad i nye luer, så mulig han vil låne den!»

Hun forteller videre at selve dagen ble feiret med tapas på LeMonde sammen med gode venner, og at en feiring med familien vil foregå nå i helgen.

Hun fikk også med seg sitt GULL-kort, som bevis på at hun er medlem i Shine Club. Hun kan når som helst sjekke hvor mange behandlinger som gjenstår ved å trekke kortet hos oss, eller logge inn på MinSide på hjemmesiden vår:-)

Mens vi snakker om koselige juletradisjoner og bursdagsfeiring over en kopp kaffe på venterommet, er Marcin i full gang med å vaske Heidis bil. Han har gitt den en skånsom men samtidig grundig utvendig vask og holder så på å tørke den inne i hallen.

 

Etter at bilen er ferdig vasket skal Heidi ta turen ned på Sørlandssenteret og handle noen av de siste julegavene og gjøre noen andre ærend. Hun forteller videre at juletreet ikke er helt i boks enda, og at det er noe få gaver som gjenstår. Men som hun sier, vi har enda god tid og det er viktig å nyte førjulstiden og ikke stresse.

Det er vi på CarShine enig i, og ønsker Heidi Rebecca og alle våre kunder en fin julehøytid!

Ønsker du som Heidi Rebecca og bli medlem i Shine Club? Les mer på www.carshine.no/kundeklubb eller send SHINE til 1963.

Som medlem kan du velge mellom nivåene Bronse (gratis), Sølv, Gull eller Platinum. Alle medlemmer får et nyhetsbrev med månedens tema, tips til bilen, kampanjer og mye mer. I tillegg får alle en bursdagsgave når de fyller år!

Målet vårt er at du som Shine Club medlem skal kunne gå rundt med god samvittighet om at bilen din får den beste pleie, og at den dermed også holder seg bedre i verdi. Velg den pakken som passer ditt behov og budsjett, og kontakt oss gjerne med forespørsel om andre varianter av pakker, oppdeling av faktura osv. Vi ser fram til å ønske nettopp deg velkommen i Shine Club!

Som en julegave fra oss i CarShine gir vi ved bestilling i Desember 10% på medlemskap! Også som Bronse medlem får du 10% rabatt på bilpleie i 2017!

 

God jul fra alle oss i CarShine!