Lakkrens

Lakkrens

Lakkrens er en av de mest krevende jobber man kan utføre på bilens lakk, og også en det er lett å bomme på om man forsøker selv. Den skinnende bilen du engang kjøpte vil ikke være skinnende for alltid. I alle fall ikke om du ikke tar godt vare på den.

Bilens lakk er konstant utsatt for påkjenninger som forurensing, sur nedbør, salt, UV stråling, fugleskitt og andre partikler som finnes i lufta og langs veien. Alt dette vil etterhvert sette sitt preg på bilen din, bryte ned lakken og gi bilen en oksidert og matt overflate. Om du forsøker å vokse og polere bilen uten en skikkelig lakkrens i forkant, vil du desverre få dårlig effekt og dårlig resultat.

Lakkrens vil i prinsippet si at man sliper av et veldig tynt lag av lakken før den pusses opp igjen. Riper og matt lakk fordufter, og bilens overflate vil fremstå nærmest som nylakkert. Det er mange som forsøker seg på lakkrens på egenhånd, mest sannsynlig for å spare penger. Men med maskiner og kjemikalier ofte av dårlig og grov kvalitet kan du gjøre mer skade enn nytte, og du risikerer en bil som ser værre ut enn før du begynte.

En lakkrens utført av profesjonelle derimot, vil gi bilens lakk nytt liv og ny glans, samt klargjøre den for voksing og polering. Du slipper skjolder og «kjørespor» i lakken, og den vil få tilbake sin opprinnelig farge og glans. Selv gamle biler vil fremstå som mange år yngre med en vel utført lakkrens.

Vi vet hva vi driver med, kom innom for et godt tilbud tilpasset din bil.

Pris fra 990,-

Bestill time her

Kontakt meg