Ditec behandling

Ditec behandling

Ditec behandling er noe av den mest anerkjente bilpleien som finnes, og er i bruk på hundrevis av bilpleiesentere i Skandinavia, samt i flere andre land i Europa. I bransjen blir Ditec behandling sett på som toppen av bilpleie, Rolls Roysen om du vil. En investering du ikke vil angre på.

Ditec behandling er rett og slett en lakkbehandling som gjør at du ikke lenger vil trenge å vokse eller polere bilen. Den gir en overlegen glans, gjør bilvasken enklere, samt hindrer smuss, salt og andre nedbrytbare stoffer å sette seg. Vi liker vel alt som gjør livet enklere?

Ditec behandling gjør at bilens utseende varer lenger, og at lakken beskyttes, slik at du kan konsentrere deg om kjøregleden. I tillegg er det 6 års garanti på Ditec behandling, og det er lenge når det kommer til bil. Det er fordi vi og Ditec er overbevist om at dette fungerer, og at du vil bli fornøyd. På akkurat samme måte som hundretusenvis av andre kunder har blitt før deg.

Bil er en dyr investering, og det lønner seg å ta godt vare på den. Ikke bare for at den skal se fin ut lenge, men for at verdien skal holde seg til du evt skal bytte den ut. Med ditec behandling gir du bilen den dyptgående spapleien den fortjener. Vi er lidenskapelig opptatt av bil, og er det noe vi går god for og anbefaler, så er det Ditec behandling. Vi vet du ikke vil angre.

Pris fra 4900,-

Bestill time her

Kontakt meg