Kundepraten: Daniel Naglestad

Daniel Naglestad har mange baller i luften, men han vet allikevel hvor viktig det er å prioritere å ta vare på bilen. I går tok vi en kaffekopp mens han var innom for å shine opp den stilige blå bilen sin. Han skulle nemlig kjøre til Fredrikstad for å hente broren, som han skulle reise sammen med på fotballtur til Barcelona!

«Hvorfor er det er viktig å ta vare på bilen?»

Jeg kjører mye i jobben, og merker at den blir fort skitten. Derfor er det viktig å vaske den jevnlig, slik at den holder seg finere og blir lettere og vedlikeholde på egen hånd. I tillegg har jeg leasingbil, så da er det jo viktig å ta godt vare på den slik at den holder seg like fin ved innlevering!

«Hva er det viktigste for at du skal være fornøyd som kunde?»

Det viktigste må jo være at jobben blir gjort bra, og at jeg er fornøyd med resultatet. Deretter er det servicen som teller, og tilgjengelighet. Jeg liker at CarShine har utvidede åpningstider som gjør det enkelt å hente/levere utenom arbeidstid.

«Du driver Dana Lagerhotell. Kan du fortelle litt mer om denne bedriften og hva dere gjør?»

Dana Lagerhotell leier ut lagringsplass til personer som enten skal flytte og trenger et sted å mellomlagre tingene sine, eller til de som rett og slett trenger mer lagringsplass. Vi har 3 lokasjoner i Kristiansand: sentrum, Lund og Dalane. I tillegg til lagring tilbyr vi også våre kunder transport / flytting, nedvask, tømming av søppel og andre småjobber.

I tillegg til lagerhotell driver vi med utleie av ferieleiligheter på sommeren og studentutleie. På sommeren driver vi Roligheden Ferieleiligheter og Kristiansand Ferieleiligheter. Her tilbyr vi et billig og greit alternativ til turister som ønsker å besøke Sørlandet i sommerferien. Nå i sommer skal vi i tillegg for første gang drive sommerhotell i tidligere Solborg Hotell i Mandal, noe som blir veldig spennende!

«Da høres det ut som du har dagene fylt opp med arbeid! Blir det noe tid igjen til familie og fritidsaktiviteter?»

Ja, absolutt, jeg er veldig glad i å trene CrossFit. Og så er samboeren min og jeg veldig glad i å jogge med vognen, hvor sønnen vår på snart 3 holder tilJ For et par år siden løp min samboer et løp med vogn og hun ble trukket til den heldige vinner av en tur til to til Sri Lanka! Det var en fantastisk opplevelse! I sommerferien skal vi reise en uke til Hellas, så det ser jeg fram til!

 

Da ønsker vi Daniel og Dana Lagerhotell lykke til med den kommende sommersesongen! For mer info, se www.danalagerhotell.no og www.danaeiendom.no