Hvem er vi og våre?

Her kan du lese om historien til CarShine, og hvem vi er som jobber her!

Hvem er vi?

CarShine ble etablert i 1996 av Jan Petter Hannaas, som har vært i bilbransjen siden 1977. Hvert år ruller over 6 000 biler ut av våre lokaler med fornøyde eiere bak rattet. 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort oss til et populært valg for den som er glad i bil.

I 2009 flyttet vi inn i ett av Norges største bilpleielokaler. På våre 1150 m2 i Sørlandsparken, tilbyr vi nye og eldre biler alt fra bilpleie i luksusklassen til en liten finish før veien kaller på ny. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Vår kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter.

Mannen i gata er viktig for oss i CarShine. Det samme er bilforhandlere. Dette er kundemassen vår. Vi opplever at bedrifter og privatpersoner ofte vender tilbake til oss. Tungvekteren Bay Auto har sendt sine biler til oss for pleie siden 1990. Det ser vi på som en tillitserklæring.

Hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender.

Hvem er våre?
Jan Petter Hannaas er hovedaksjonær i CarShine. Han startet CarShine i 1996.


Bernhard Roland – Produksjonsjef. Han er stesønnen til Jan Petter. Han startet med å ha sommerjobb på CarShine som 16åring , men startet for fult i CarShine i August 2010. Han er egentlig utdannet som barn og ungdomsmedarbeider, men bestemte seg for å satse på CarShine når muligheten tilbydde seg. Og har siden vært med i driften av denne familiebedriften, og har i løpet av årene også kjøpt seg inn.Tamara Elizabeth A. Guerrero –  Salgsmedarbeider. Som samboer til Bernhard har hun helt siden starten av hans karriere i CarShine hatt et innblikk i bedriften og  en god pekepin på hva bedriften tilbyr og utfører. Dette ble da tatt til nye høyder da hun i Januar 2016 ble fast ansatt.


Kari Anne Røysland – Salgs og markedssjef. Startet i August 2016, og kom fra stillingen som Key Account Manager på NOV. Har en master i markedsføring og ledelse. Hun gleder seg veldig på å bli kjent med bilpleiebransjen og hva den har å by på!

Vi er et team på 17 stk. 13 gutter som jobber i produksjonen, der 2 av de fungerer som sjåfører.
Med flere nasjonaliteter på huset er vi en krydret gjeng med forskjellige livserfaringer og kvaliteter.
Vi føler oss heldige som har en så god og hardtarbeidene gjeng hos oss.
Vi vil prøve så godt det lar seg gjøre å la dere bli kjent med våre ansatte og deres historie med tiden fremover.

Skjermbilde

Vi ser frem til mer blogging om vår hverdag, erfaringer, tips og råd 🙂

Skrevet av:

Tamara