Heidi Rebecca: Nå har jeg Hellemyrs reneste bil!

Helt siden Heidi Rebecca var den heldige vinner av et GULL-medlemskap hos oss i fjor høst, har det vært forventninger i nabolaget om at hun skal ha Hellemyrs reneste bil. Det har ikke vært like lett å leve opp til dette til enhver tid, men i dag kunne hun endelig kjøre hjem i ren og skinnende blank bil!

Siden sist Heidi Rebecca var hos oss, har familien kjøpt seg ny bil. Det ble en Ford Focus også denne gangen, en flott 2015 modell!

«Så gøy, gratulerer med ny bil!»

«Tusen takk for det! Vi er veldig fornøyd, og merker at det er viktig for oss å holde den ren og fin!» Bilen bruker vi mest når vi kjører guttene våre på fotballturneringer både her til lands og i Danmark.»

Hun skryter av medlemskapet, og sier det har vært praktisk å kunne ringe CarShine når det er på tide med en vask. I mens bilen er i de beste hender blant våre ansatte, slapper hun av med en kaffe i sofaen på venterommet.

 

Zuhair tørker karmene godt etter at han har vasket bilen utvendig.

«Påsken nærmer seg med stormskritt. Har dere noen konkrete planer?»

«Nei, vi skal være hjemme og kose oss mye ute i hagen. Forhåpentligvis blir det vær til at vi kan finne fram hagemøblene og kose oss ute. Vi ser fram til å kun nyte ferien sammen med familien. I år skal vi plante litt flere blomster i hagen, i tillegg til alle buskene som vi har. Både min mann og svigermor er flinke til å hjelpe til, så det er hyggelig å gjøre dette sammen:-)

«Høres koselig ut! Det viktigste med slike ferier er jo å bruke tiden sammen med familie og venner:-)»

Heidi Rebecca er klar for å vaske bilen:-)

Ellers går det i ett med jobb og fritidsaktiviteter. Heidi stortrives i jobben i fritidsetaten, og jobber på ungdomsklubben 2 kvelder i uka. I tillegg består hverdagen av mye kjøring til fotballen.

Hun forteller videre at hun er veldig glad i 17 Mai, og har allerede bestilt polering og innvendig rengjøring av bilen til 15 Mai, slik at den skal være ren og fin til den store dagen!

«Jeg gleder meg alltid til 17 Mai. Vi pleier å dra til byen på tivoliet og se Borgertoget. Da er det hyggelig å ha en ren og fin bil!»

 

 

Før og etter at vi vasket bilen til Heidi

Da var bilen til Heidi ferdig vasket, og hun er strålende fornøyd med resultatet. «Da kan jeg igjen kjøre rundt i Hellemyrs reneste bil!» sier hun med et glimt i øyet i det hun kjører ut porten.

Zuhair er ferdig med å vaske bilen, og Heidi er strålende fornøyd!