Hvordan etterbehandle og vaske bilen etter Ditec behandling?

Mange kunder spør oss om tips til vedlikehold av bilen etter en Ditec behandling hos oss. Her kommer noen tips!

Slik etterbehandler du bilen

  • For biler som har vært lakk-, interiør-, eller glassbeskyttet ved et Ditec Senter: Ditec er langtidsbeskyttende og tåler alle avfettingsvæsker. En Ditecbeskyttet bil skal ikke vokses, poleres eller påføres andre konserveringsprodukt. Produktene som nevnes under er de beste å bruke på en Ditec-beskyttet bil.

Slik vasker du bilen utvendig etter en Ditec behandling:

  • Spray på felgrens, WHEEL CLEANER+. La felgrensen virke, og spray på SUPERVASK opp til dørhåndtaket. Supervask er en vannbasert avfetting som fjerner salt og løs grus. La det virke i 3 minutter.
  • Spyl av bilen og felgene. Ved bruk av vannbasert vaskemiddel spyler man alltid nedenfra og opp. Undersøk lakken ved hjulbuer, nedre del av dører og bak på bilen. Dersom du kjenner asfaltpartikler på lakken, påfører du petrokjemisk AVFETTING på de stedene der det er asfalt/tjære. La det virke i 3 minutter før du spyler av bilen. Når du bruker petrokjemisk avfetting spyler du ovenfra og ned.
  • Dersom felgene ikke er rene etter førstegangsvask, påfør igjen WHEEL CLEANER+.
  • La felgrensen virke, mens du vasker bilen med produktet CAR SHAMPOO, som er en bilsåpe. Vask hele bilen med svamp. Påse at svampen alltid er ren, og dypp svampen i bøtten med såpe for hver del av bilen du vasker. Bearbeid felgene med felgbørste eller svamp, la felgrensen sitte på.
  • Spyl bil og felger, nedenfra og opp. Vask alle døråpninger med vaskevann og svamp. Tørk over med tykk mikrofiberklut.

 

WHEEL CLEANER+ Rask og effektiv fjerning av bremsestøv, olje og trafikkfilm

AVFETTING Avfetting er et petrokjemisk vaskemiddel. Den rengjør lakken og løser opp salt, tjære, voks og asfalt. Spyl av ovenfra og ned

CAR SHAMPOO Fjerner smuss effektivt og gjør på samme tid lakken ren og glansfull.