Blogg

 • 10 tips til vinterferien!

  En etterlengtet vinterferie står for tur for mange, og familiebilen skal pakkes med bagasje, skiutstyr, mat og drikke og alt annet en familie trenger på tur! Her er våre 10 tips til bilturen på fjellet, og vi ønsker samtidig våre kunder en riktig god vinterferie!
  Les mer
 • Oppdatering fra Heidi Rebecca- vårt GULL medlem!

  Husker du Heidi Rebecca, som tidligere i høst var den heldige vinner av et GULL-medlemskap i vår Shine Club? Vi har tatt en prat med henne og samtidig gitt henne en skinnende ren bil til jul!
  Les mer
 • Gavepakker på bilpleieprodukter!

  Det nærmer seg jul, og det samme spørsmålet dukker opp år etter år: hva gir man i gave til den som har alt? Bilpleie er utvilsomt noe alle med bil kan ha bruk for, og en nyttig gave som settes pris på. Enten om man kjøper et gavekort på bilpleie hos CarShine, eller flotte gavepakninger med produkter til hjemmebruk! Her gir vi en innføring i hva våre gavepakker inneholder, og hva produktene skal brukes til!
  Les mer
 • Heidi Rebecca: Nå har jeg Hellemyrs reneste bil!

  Helt siden Heidi Rebecca var den heldige vinner av et GULL-medlemskap hos oss i fjor høst, har det vært forventninger i nabolaget om at hun skal ha Hellemyrs reneste bil. Det har ikke vært like lett å leve opp til dette til enhver tid, men i dag kunne hun endelig kjøre hjem i ren og skinnende blank bil!
  Les mer
 • 20 års jubileum!

  Tusen takk til alle som møtte opp for å feire 20 års jubileet sammen med oss! 22 Oktober er en dato vi i CarShine hadde sett frem til lenge, med både spenning, glede og nervøsitet!
  Les mer
 • Bli kjent med Heidi Rebecca- vårt nye GULL-medlem!

  Heidi Rebecca Fuller Mollestad og hennes Ford Escort var de heldige vinnere av et GULL-medlemskap i Shine Club! I et helt år skal Heidi ha god samvittighet for at bilen hennes får den nødvendige pleie for at bilen skal holde seg best mulig i verdi, og at hun også skal beholde den deilige nybilfølelsen hun hadde da bilen var ny. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne og høre om hennes opplevelser gjennom det kommende året!
  Les mer
 • 20 år med bilpleie!

  En tidlig vårdag i 1996 startet Jan Petter Hannaas sitt andre bilpleiefirma. Lite visste han da om at firmaet hans 20 år senere skulle være et av de største i landsdelen innen sitt fagfelt!
  Les mer
 • Hvordan etterbehandle og vaske bilen etter Ditec behandling?

  Mange kunder spør oss om tips til vedlikehold av bilen etter en Ditec behandling hos oss. Her kommer noen tips!
  Les mer
 • Bedriftsavtale

  Firmabilen er bedriftens ansikt utad. En ren og velstelt bil vitner om et seriøst firma og er god markedsføring i seg selv.
  Les mer
 • Polering- hvorfor så viktig?

  Mange lurer kanskje på hvorfor bil polering er så viktig. Her går vi gjennom ulike faktorer på hvorfor akkurat polering er viktig for din bil.
  Les mer
 • Kundepraten: Daniel Naglestad

  Daniel Naglestad har mange baller i luften, men han vet allikevel hvor viktig det er å prioritere å ta vare på bilen. I går tok vi en kaffekopp mens han var innom for å shine opp den stilige blå bilen sin. Han skulle nemlig kjøre til Fredrikstad for å hente broren, som han skulle reise sammen med på fotballtur til Barcelona!
  Les mer
 • En typisk dag på jobben!

  Da jeg først ble bedt om å skrive et blogginnlegg om en typisk dag på jobben, var min første tanke: «hvem kan ha interesse av å lese det?»
  Les mer
 • Hvem er vi og våre?

  Her kan du lese om historien til CarShine, og hvem vi er som jobber her!
  Les mer
 • Alt du lurer på om Ditec

  Lurer du på hvordan du kan gi bilen din den optimale beskyttelse mot det nordiske klimaets tøffe påkjenninger? Les mer om vår Ditec lakkbeskyttelse, hvordan den legges og hva som er nytt i det råeste innen lakkforsegling: Ditec Ceramic Ultra!
  Les mer
 • Kundepraten: Tore Nybø

  Tore Nybø har alltid vært interessert i øl, men fikk for alvor interessen til å brygge sitt eget øl etter at han flyttet hjem fra Boston på 90-tallet. Øl revolusjonen startet i USA sent på 70-tallet så det var smaksrike øl som ble tilbudt der med et mangfold som vi ikke hadde her hjemme på den tiden. Etter å ha flyttet tilbake ble mangfoldet savnet og i 1998 begynte han å brygge hjemme. Da to andre hjemmebryggere startet Nøgne Ø i 2002 ble han involvert tidlig i dette initiativet. Han gikk inn på eiersiden i 2004 i Nøgne Ø og har vært med på utviklingen av bryggeriet fra å ha drevet det som en ren dugnadsbedrift uten noen på lønningslisten og frem til i dag hvor Nøgne Ø har 24 ansatte. I 2015 hadde bryggeriet en omsetning på 60 millioner kroner!
  Les mer