Bilvask

CarShine - bilvask Kristiansand Jevnlig bilvask er viktig, og det absolutt første steg innen komplett bilpleie.

Jevnlig bilvask er viktig, og det absolutt første steg innen komplett bilpleie. Er du nøye med bilvask og pleie vil det ikke bare bevare bilens utseende, men også verdien. Det vil være spesielt viktig i forhold til et eventuelt salg senere. Det er få som angrer på at de har tatt vare på bilen sin da.

En bilvask er mer enn en kjapp avspyling på bensinstasjonen. Vi vil påstå at om du ikke gjør mer enn det, er det nesten som å kaste pengene ut av vinduet. Det er viktig å merke seg at i billakken er det, på samme måte som i menneskehuden, porer som samler skitt og smuss. Dette igjen påfører bilen langvarige urenheter som rust og lakkblemmer, som ikke like lett lar seg fjerne med en bilvask på et senere tidspunkt. Derfor er det viktig med skikkelig rengjøring jevnlig.

Bilens lakk er stadig utsatt for både naturlige, kjemiske og organiske fiender, som jernstøv, fugleskitt, insektsrester, salt, oljer og fettstoffer. En av de mest skadelige truslene er jernstøvet, fordi det finnes så og si overalt hvor biler ferdes, som små partikler i lufta. Korrosjonen fra jernstøvet kan angripe mange typer overflater, bla billakk. Det er dette som kalles flyverust. For å forebygge denne korrosjonen er det veldig viktig med jevnlig bilvask. Dette gjelder spesielt gjennom vinteren.

Jevnlig bilvask vil forhindre at de ulike fiendene bilen utsettes for setter sitt preg på lakken, slik at den senere blir vanskelig å rengjøre. Vi vet jo alle at det er lurere å forebygge enn å reparere etterpå.

Vi tar bilen din på alvor, bestill bilvask idag.

Pris fra 495,-

Bestill time her

Kontakt meg