Bilpolering

Bilpolering er som en skikkelig spabehandling for bilen din. Det skal gjøres med kjærlighet og det gjør vi her hos Carshine. Bil er vår lidenskap, og bilpolering er noe vil liker. Vi ikke bare liker bilpolering, men vi ser på det som en nødvendighet for alle som har bil. Den ser bedre ut etterpå, og du får mindre jobb med bilvasken.

Bilpolering gjøres primært for å vedlikeholde og beskytte bilens lakk. Er bilen polert er den også lettere å holde ren, og det liker vel alle. Overflaten på en polert bil er glatt, og porene i lakken fylles igjen slik at smuss og skitt ikke trenger like lett inn. Gammel lakk som ikke er tatt vare på ser matt og gusten ut, akkurat som huden vår. Vask og bilpolering, gjør at bilens lakk holder seg glansfull og mer holdbar i lang tid. Faktisk så holder det med bilpolering kun en gang i året. Er ikke det en investering det er verdt å gjøre?

Bilen er utsatt for mye påkjenning overalt hvor den kjører. Alt fra forurensing, UV- stråling, fugleskitt, smuss, partikler i lufta, pollen. Lista kunne vært enda lengre. Alt dette er med på å sette sitt preg på bilens lakk og ta fra den glans og liv. En skikkelig vask og bilpolering gir bilen den beskyttelsen den trenger for å møte hverdagens utfordringer. Også føles det utrolig bra å kjøre avgårde i en glansfull og nypolert bil etterpå. Ta turen innom hos Carshine. Vi tar jobben, og du får opplevelsen.

Kontakt meg