Autoglym Shield™

Shield™ forsegler og beskytter bilen din. Det er en behandling som legges av autoriserte bilpleiere for å sørge for at jobben som gjøres er av beste kvalitet. Kombinasjonen av produktene som legges og kvaliteten på bilpleierne som legger det, gjør at vi er så trygge på resultatet at vi gir 6 års garanti.

Shield™ er en beskyttelse som bygger på Carbon Shield Technology™. Behandlingen beskytter mot blandt annet veisalt, UV-stråling, insektrester, fugleskitt, luftforurensing, tøffe værforhold, nedfall fra trær og blomster, søl fra mat og drikke og skitt.

Shield Exterior™ legger en klar, reflekterende og blank overflate som etterlater en dyp og langvarig glans. Denne overflaten forhindrer skitt fra å feste seg til bilen, noe som gjør det enklere å holde bilen ren. I tillegg blir sikten forbedret, og sikkerheten øker.

Shield Interior™ forhindrer fukt i å trekke inn i tekstilene i bilen, og beskytter mot søl og uhell. Beskyttelsen gjør det også enklere å fjerne støv og merker. Produktet kan også brukes på skinnseter og etterlater en naturlig finish.

6 års garanti dekker følgende:

-Fargebleking av bilen generelt eller på områder av bilen

-Synlig nedbryting av glans i lakken

-Varige flekker etter søl som ble fjernet umiddelbart på behandlede tekstiler

-Garantien gjelder kun på originale tekstiler og tepper ssom var i bilen da den var ny, og som er behandlet med Carbon Shield™

  • Bernhard Roland

    +47 97 46 65 44
    bernhard@carshine.no