20 års jubileum!

Tusen takk til alle som møtte opp for å feire 20 års jubileet sammen med oss! 22 Oktober er en dato vi i CarShine hadde sett frem til lenge, med både spenning, glede og nervøsitet!

Det var en spent gjeng av ansatte på CarShine som tidlig morgen lørdag 22 oktober ankom Skibåsen 33. Kvelden før hadde det også blitt sent. Spørsmålene var mange: «Hadde vi glemt noe?» «Kommer det til å komme noen folk?»

Men i løpet av formiddagen da blide og feststemte utstillere strømmet på, skjønte vi at vi kunne legge bekymringene til side. De ulike stands bugnet av flotte giveaways, det ble lagt opp til aktiviteter for å engasjere gjestene, akkurat slik vi ønsket. Hallen skulle bli fylt av liv!

Og da klokka ble 10 begynte hallen å fylles med folk!

 

Hallen begynte å fylles med blide og fornøyde gjester!

Da vi planla 20 års feiring var tanken å åpne opp våre lokaler og invitere til åpen dag, slik at kundene kunne bli bedre kjent med oss og produksjonslokalene våre, og samtidig lære mer om hva vi gjør. De oppmøtte kunne blant annet få en innføring i Ditec lakkforsegling, som er en populær tjeneste vi tilbyr. I tillegg ble alle samarbeidspartnerne våre invitert. Disse var på plass i hallen på ulike stands for å fortelle mer om seg selv og sine produkter:

 

Promilleløypa til 18Pluss

Standen til BilXtra hvor du kunne lære om Autoglym produkter, Rupes poleringsmaskiner og mye mer!

Daglig leder i Ditec, Stein Kjetil Holvik, tok turen fra Førde for å informere om og demonstrere Ditec lakkbeskyttelse!

Vidar Strømme i Univern fikk vist fram noe av det flotte arbeidstøyet sitt

Motorfil informerte om Smart Repair

Hurtigruta Carglass skiftet frontrute på bilen til en heldig vinner i vår Facebook-konkurranse!

NTC Profil var på plass med flotte gaveartikler

Gjestene våre skulle heller ikke gå sultne hjem, og utenfor hallen stod Geir Ove fra Rema 1000 Tordenskiolds og Frank fra Nordfjord og grillet pølser fra vår egen unike bilgrill! Det å bli servert pølser fra panseret til en Honda Civic var nok første gangen for de fleste!

I tillegg hadde vi en deilig jubileumskake inne i hallen som Dampbageriet var så snille å sponse oss med. Da vi fikk den trodde vi at vi kom til å spise kake i dagesvis, men hver eneste smule ble revet vekk!

Pølser fra grillen smakte godt!

Geir Ove var godt igang med grillingen!

Utrolig nok ble hele denne kaken spist opp!

Det var viktig for oss at dette ble en feiring hvor hele familien kunne kose seg, barna skulle også bli ivaretatt! Barnas Trafikkskole viste seg å bli en populær aktivitet! I bakgården rigget vi med trafikkskilt og vei med rundkjøring og gangfelt, og små elektriske biler. Alle barn som kjørte fikk sitt eget førerkort, og pose med refleksvest og karameller!

Promilleløypa til 18Pluss var også populær, og mange fikk seg nok en aha-opplevelse av å ta på seg promillebrillene for så å gå en ganske enkel løype. Det var så godt som umulig!

Et veldig viktig budskap om hvor fort man kan bli uoppmerksom i trafikken.

Vi hadde også en flott utstilling av nye biler fra MotorForum og Bay Auto, så her var det gode muligheter for å finne seg en ny bil!

Etter hvert var det også klart for konkurransen «Best av de beste!» Her kunne man konkurrere i to grener, først å dra en Renault Kadjar raskest mulig 20 meter, og så kjøre slalåm med en Renault Twizy!

God underholdning, og veldig sporty av de som prøvde seg!

Etterpå var det premieutdeling både for konkurransen, og for rebusløpet inne i hallen.

Spennende å trekkke!

Noen hadde virkelig vinnerlykken med seg!

De fremmøtte fulgte spent med!

Da klokka bikket to og det var på tide å takke for seg, kunne vi senke skuldrene. det hadde vært en fantastisk dag! Oppmøtet var over all forventning, tilbakemeldingene var så positive og vi koste oss masse! Alle pølsene og hele kaken ble spist opp og alle gaveposene til barna var delt ut!

Takk igjen til alle våre kunder og samarbeidspartnere som delte denne dagen med oss og gjorde 22 oktober til en minnerik dag!

En stor takk rettes til alle som har bidratt:

Dampbageriet for sponsing av kake

Nordfjord og Rema 1000 for sponsing av grillmat og tilbehør

Coca Cola for sponsing av brus og kaffe

Evje Bilopphugging for sponsing av bil

Ronny Jensen i Maskinteknikk for sveising av bilgrill

07 Media for sponsing av fotovegg

NAF som stilte med frivillige til bilbanen

Euroskilt som lånte oss skilt

NAF Telemark som lånte oss biler

Univern for sponsing av refleksvester

NTC Profil for sponsing av ballonger

 

Utstillere:

BilXtra

Ditec

Motorfil

Univern

07 media

18 Pluss

Sørlandsparken Dinitrolsenter

Hurtigruta Carglass

NTC Profil

Vipers

MotorForum

Bay Auto

 

Bidrag til premier:

Kjevik Flyklubb

Hotel Express

Color Line

Klatreparken høyt og Lavt

Hannevika Bowling

Aquarama

BilXtra

NTC Profil